Skip to content

Jídelníček

PO
19.2.
Polévka: Drůbeží se špenátovým kapáním (a: 01,03,07,09)
Oběd: Sekaná pečeně, kapusta dušená, brambory vařené, ovocné mléko (a: 01,01a,03,07)
ÚT
20.2.
Polévka: Třeboňská rybí (a: 01a,07,09)
Oběd: Boloňské špagety sypané sýrem, ovoce (a: 01,07)
ST
21.2.
Polévka: Koprová (kulajda) (a: 01a,03,07)
Oběd: Smažený sýr, brambory vařené, tatarská omáčka, ovoce (a: 01,01a,03,07,10)
ČT
22.2.
Polévka: Česneková s bramborem
Oběd: Jelení guláš, chléb, ovoce (a: 01a,01b,07)

23.2.
Polévka: Hrstková (a: 01a,01c)
Oběd: Krůtí kostky na zelenině, rýže bylinková, salát z čínského zelí, ovocné mléko (a: 01a,07,09,10)
Přehled alergenů