PO 22.4. | Polévka: Z vaječné jíšky (A: 01a,03) Oběd: Smažené filé de lux z tresky s hořčicí, bramborová kaše, variace zelných salátů (A: 07) |
ÚT 23.4. | Polévka: Česneková s bramborem Oběd: Kuře na paprice, houskové knedlíky (kynuté), ovoce (A: 01,01a,03,07) |
ST 24.4. | Polévka: Valašská kyselica (A: 01a,07,10) Oběd: Indický řízek, rýže dušená, ovocné mléko (A: 03,06,07,10) |
ČT 25.4. | Polévka: Zeleninová se strouháním (A: 01a,07,09) Oběd: Smažený sýr, brambory vařené, tatarská omáčka (A: 01,01a,03,07,10) |
PÁ 26.4. | Polévka: Hovězí s písmenky (A: 01,07,09) Oběd: Kuřecí plátek po cigánsku, barevné těstoviny, ovocné mléko (A: 01a,07) |
Přehled alergenů |